Geef kleur aan uw werkvloer


Een sfeervolle werkplek

Een sfeervolle werkplek kan niet zonder het nodige ‘groen’. Wij voorzien uw werkomgeving graag van een sfeervolle aankleding met bloemen en planten. Dit brengt niet alleen meer kleur op de werkvloer, maar heeft ook een positieve uitwerking op uw klanten en medewerkers. Vraag ons naar de mogelijkheden!

En verder...

We voorzien uw werkplek niet alleen van de mooiste bloemen en planten, maar kunnen u ook helpen bij de styling van uw bedrijfspand. We denken graag met u mee over de stijl die u voor ogen hebt en laten onze creativiteit de vrije loop! Daarnaast verzorgen wij bloemwerk voor speciale gelegenheden én doorlopende styling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe, verfrissende aankleding die aansluit bij het seizoen? Leg uw wensen aan ons voor; wij gaan graag voor u aan de slag!


Benieuwd naar onze ideeën voor uw kantoor of bedrijfspand? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek de mogelijkheden!

P.S. wist u dat u bij ons ook een abonnement kunt afnemen? Wij zorgen dan dat uw winkel of bedrijfspand doorlopend wordt voorzien van de mooiste bloemen!